papai        Bravo! Šaunuolė! Tu tai gali! Tu tapai jokiam vyrui neatsispiriama seksopatologine pagunda! Sveikinu, tu įstojai į silikoninio grožio klaną! Tai tik keli variantai, kuriais galėjo būti pagirta tarp moterų ir pagirtos jos padidintos krūtys Oksana Prikol. Skandalingiausia šių dienų moteris, labiausiai pagarsėjusi istorijomis, kaip sunku po chirurginės krūtų pavertimo tešmenimis operacijos atlikti elementarius buities darbus. Kaip reikia aukotis, kad būtum pagarsėjusi kaip moteris, pildanti savo kūną vardan to (vardą nutylėsim: jos meilėms tūkstančiai vardų).

 

Ši moteris taip pat drąsiai gulė ant operacinio stalo, kaip bet kuri stoties mergaitė gula ant bet kurio vyro lovos, patvirtindama „Tuštučių teoriją“, kuri teigia: jeigu tavo galvoje proto vakuumas, tu jį gali kompensuoti tik išnaudodama savo kūną. Šiuo atveju kalbame ne apie estetiką ir grožį, o apie ekonomiką ir naudą. Padidintos krūtys = padidėjusi tikimybė daugiau užsidirbti. Laisvasis kapitalizmas, atsiprašau, laisvas parsidavimas.

 

Tikslas pateisina bet kokias priemones: kuo didesnė moters krūtinė, tuo didesnė tikimybė didėti vyro falui. Bent jau taip atrodo tuštutėms. Jų neatbaido net Ferrari pasivadinusios pačios didžiausios bolidės, atsiprašau, blondinės mirtis.

 

Nijolė Pareiginga jau seniai pareigingai atliko šią misiją įmanomą ir patys matote – kas tik jos nebandė užčiup(inė)ti, kol galiausiai ne bet kas ar Bžes-kas, o garsus krepšininkas čiupo ją ir jos krūtis kaip krepšinio kamuolį ir ligi šiol nepaleidžia. Ne su bet kuo ir ne bet kada leidžia susitikti. Tvirtai užgriebė – mato, kad aplink daug norinčių padaryti tą patį. O kiek skandalų buvo – kiek ašarų, istorijų apie amžiną meilę, skausmą, paviešintas nuotraukas, oralinius darbo metodus, nutrauktą nėštumą ir dar daug kitų rinkodaros triukų.

 

Oksana Prikol tuo pasigirti dar negali – bet greitai, matyt, bus patvirtinta ir „Silikoninių blondinių teorema“: jei tavęs neima krepšininkas, vadinasi tavo krūtys dar nėra lygios krepšinio kamuolio tūriui ir svoriui. Teks dar padidinti.

 

Grožis valdo pasaulį, – pasakytų koks nors tuštutis stilistas arba anoreksikes savo kolekcijoms auginantis dizaineris gėjus. Grožis ir seksas yra geriausios šiuolaikinės prekės, pasakytų reklamininkas. Ir vieni, ir kiti būtų teisūs, nes iš tiesų pasaulį valdo pinigai.

 

Iš pradžių kūnas tapo preke, bet su naujausių technologijų pagalba ir netiesiogiai iš jo galima daryti pinigus. Gašlus, o kartais ir šlykštus savęs fetišizavimas virto normaliu įvaizdžio visuomenės reiškiniu, kuriame esi pasitinkamas pagal etiketę, o palydimas pagal jos vertę.

 

Tuštutės nesupranta, kuo vienas kristalas skiriasi nuo kito, bet žino, kuo skiriasi jų pavadinimai. Swarovskio kristalų apdirbimo būdas joms liks amžina paslaptimi, bet vardas – amžinai neišdils iš kaukolės. Todėl jos apsikarsto jais visą kūną – taip etiketės vertė dar labiau išauga, ir dėdė Karlas Marksas apie šiandieninę ekonomiką neprirašytų krūvos storiausių knygų, užtektų vieno sakinio, pakeičiančio jo pirmąjį: „Darbo užmokestį lemia priešiška kapitalistų ir darbininkų kova“. Dabar jis rašytų: „Darbo užmokestį lemia kova tarp proto ir SSS (sekso, skandalo, silikono)“.

 

Visos „Olialia“ putytės, atsiprašau, pupytės, pasididino krūtis ne tam, kad jų gerbėjai dar labiau jomis žavėtųsi, bet tam, kad jaustų didesnį pranašumą prieš visas kitas tokio paties kalibro medžiotojas, gaudančias ir gundančias auksinius ančiukus su degančiais kelnių antukais.

 

Garsiausias XX a. psichoanalitikas Jacques'as Lacanas sakė, kad „moteris yra ne pilna“, bet jis dar nežinojo, kaip galima užpildyti moters tuštumą. Tai žino šiandienės tuštutės, kurios paneigė Charlesą Darwiną: evoliucijos atranka nėra natūrali – išlieka tie ir tos, kas tampa kuo nenatūralesni.

 

Vyrams sunkiau, bet ir čia atsiranda tokių, kurie sugeba puikiai parduoti nenatūralius savo išskirtinio gyvenimo bruožus. Kol kas Lietuvoje tokių per mažai, kad taptų reiškiniu, tačiau ateityje turėtų sparčiai daugėti, matant, kaip lengva iš to pralobti ir užlopyti tuščios piniginės ir smegeninės skyles. Šiuo atveju netradicinė orientacija tampa ginklu, stimuliuojančiu transgresiškas visuomenės malonumo fantazijas. O jeigu dar sumeti pornografinį skandalą – minia pradės tau melstis. Nepakenks ir pikuliškos, atsiprašau, pikantiškos detalės iš savo asmeninio apatinio trikotažo gyvenimo.

 

Ir tai veikia lygiai taip pat, kaip visos kitos dirbtinės šou dekoracijos. Skandalinga ir pelninga visa, kas nenormalu, nes tai teikia malonumą. O malonumui ribų nėra. Malonumo, kuo daugiau malonumo!

 

Merginos, nusimeskite rūbelius. Parodykite soliariuminį įdegį, nesveikos dietos suluošintą kūną, kuriame išsišovę tik sėdmenys ir krūtys. Padainuokite pagal fonogramą, ką nors apie orą ir norą. Visai nesvarbu, ką, svarbu, kad kraipytumėtės, judėtumėte, vaidintumėte gundymą, jaudintumėte tuos, kuriems be jūsų nepavyktų susijaudinti ir patirti kaip stebuklo retai nutinkančios vos juntamos erekcijos. Dainuokite, kaip jūsų deivė Britney Spears naujausioje dainoje „3”: „Tai, ką darome, nekalta. Tiesiog linksma ir nieko nereiškia“. Trise, keturiese – koks čia skirtumas.

 

Visai nekalta. Vėliau bus galima pasigirti, kiek daug užsidirbai. Kaip tau pasisekė, nors buvai Gariūnų pardavėja arba prekiavai daržovėmis, dabar parduodi savo kūną. Brangiai. Kaip tikrą meno kūrinį, nulipdytą chirurgų, šarlatanų iš įvairių sveikos gyvensenos centrų, gyvenimo būdo tvarkytojų, stilistų, dizainerių, visažistų ir kitokių vedlių į teisingą sekso bombos, skandalo epicentro, silikono viršukalnės kelią.

 

Ne visos ir ne visi taip sugebėtų. Ne visos ir ne visi tokie kaip iš skelbimo – „be kompleksų“. Jauna, žavi, veikli, drąsi, įžūli, atkakli, seksu-gabi! Griebk, mergaite, laisvo elgesio krepšininką už kiaušių, nors Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės nariai ir sako, kad jų neturi. Kiaušius atstos pinigai, o jų, pati žinai, jau neatstos net stovintys daiktai, niekas. Visų seksu, skandalais ir silikonu užsidirbančių būtybių šūkis turėtų būti toks: „Ką galima padaryti dėl pinigų? Mane“.

 

2009 11 27