bam 2014     Pirmasis Baltijos šalių anarchistų susitikimas (Baltic anarchist meeting, BAM) 2012-ųjų gegužę vyko Taline, Estijoje. Susitikime dalyvavo daug anarchistų iš įvairių šalių, atmosfera buvo gera ir jaudinanti. Antrasis susitikimas vyks 2014 m. sausio 5 d. Helsinkyje, pasibaigus „Senelis Šaltis prieš Putiną“ festivaliui.

 

     Šio susirinkimo tikslas – keistis patirtimi ir stiprinti bendradarbiavimą tarp Baltijos jūros regiono anarchistų. Labai laukiame dalyvių iš viso pasaulio, tačiau ypač tikimės susitikti su žmonėmis iš Baltijos jūros regiono šalių, tiek ir su pavieniais aktyvistais, tiek ir su asmenimis, veikiančiais įvairiose grupėse. Programą ir dalyvaujančių grupių sąrašą paskelbsime vėliau. Tikrai vyks paskaitos, diskusijos ir bus platinamos publikacijos bei kita medžiaga.

     Kaip ir pirmajame Baltijos anarchistų susitikime, diskutuosime apie anarchizmo idėjų sklaidą platesniam visuomenės ratui ir dalinsimės naujausiomis įvairių grupių žiniomis, tačiau taip pat ieškome ir kitų temų. Praneškite mums, jeigu jūs ar jūsų grupė nori prisidėti prie susitikimo ir programos organizavimo ir ruošimo. Siųskite elektroninius laiškus adresu amr_hki anarkismi net.

     Susitikimas atviras visiems, tačiau jeigu jums reikalinga nakvynė, prašome užsiregistruoti. Nakvynė teikiama tik pažįstamiems ir patikimiems aktyvistams, todėl jeigu jums ji reikalinga, reikės rekomendacijų. Daugiau informacijos apie programą ir dalyvius paskelbsime lapkritį.

     Programa prasidės sekmadienio rytą (01.05) ir tęsis iki vėlumos, taigi nakvynė bus suteikta šeštadienio-sekmadienio (01.03-04) ir sekmadienio-pirmadienio (01.04-05) naktims. Tiems, kurie šeštadienį nori dalyvauti „Senelis Šaltis prieš Putiną“ festivalyje, nakvynė taip pat gali būti suorganizuota ir penktadienio-šeštadienio nakčiai.

     Laukiame jūsų!

     Organizatoriai: Helsinkio Juodasis anarchistų kryžius ir A-ryhmä

     Facebook: https://www.facebook.com/events/664933820204407/

     VK: https://vk.com/club60351196

 

     Iš http://avtonom.org vertė Jokūbas S.

     2013 10 29

 

     bam 2014 full