Visų pirma norėčiau pabrėžti, kad ši tema skirta tiems, kurie apsisprendė savo pilietinę pareigą išreikšti sugadindami balsavimo biuletenį . Ne paslaptis, kad šiais metais tikėtinas gan didelis balsavimo biuletenių gadinimų skaičius. Mano idėja, kuri turbūt iškilo ne vienam, yra balsavimo biuletenio gadinimas meniškai. Balsavimo biuletenį galima sugadinti ne tik jį perbraukiant, bet pavyzdžiui, nupiešiant ar ką nors ant jo užrašant. Taigi jei Jūs apsisprendėt sugadinti biuletenį, gadinkit jį meniškai, t.y., kaip jau minėjau, ar ką nors nupieškit, ar užrašykit. Ir nusifotografuokite su tuo biuleteniu - arba prie balsadėžės, ar būdelėj, nesvarbu (aišku, geriau prie balsadėžės, bet taip, kad meniškasis Jūsų biuletenis aiškiai matytųsi). (Užtušuokit veidą, jei nenorit būti atpažinti.) Norėčiau, kad siųstumėt man savo padarytas nuotraukas, ir aš pažadu sukurti galeriją internete, prieinamą visiems. Manau, tai būtų labai smagi pramoga nebalsuojantiems už ar prieš. Ir turbūt gana idomu pamatyti politikams, kas iš tiesų čia vyksta.


       Keletas idėjų pavyzdžių: Dideliu, storu, raudonu markeriu pripiešti daug grybų; užrašyti žodį "idiotai" ir dar begalę kitokių, viskas priklauso nuo Jūsų fantazijos. Manau, tai būtų tikrai smagus projektukas. Pabaigai norėčiau patikslinti, kad aš jokiais būdais neskatinu rinkėjų gadinti biuletenius, bet kreipiuosi į tuos, kurie jau apsisprendė tą padaryti. NUOTRAUKAS SIŲSKITE ADRESU Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

       Nesugalvoju jokio prizo, apart būti nuominuotam ORIGINALIAUSIU, jei turit minčių, diskutuojam.      

       27 Antradienis, 30 Rugsėjis 2008 22:08
       Paziurekit :)


       Nuo redakcijos:
       Ši anarchija.lt komentatoriaus „Pažiūrėkit:)“ idėja mums pasirodė gana įdomi. Pridedame keletą meniškai sugadintų biuletenių vaizdų. Juos mums atsiuntė bičiulis iš Rusijos.