pries genocida Gazoje      Visi žino apie konfliktą, kuris vėl neseniai atsinaujino tarp palestiniečių ir Izraelio. Visi matėme, visi skaitėme. Bet mums tai tik dar viena naujiena tolimame krašte. Juk ne mūsų kieme bombos krenta. Mūsų žiniasklaida tik komentuoja įvykius, lyg tai būtų krepšinio ar futbolo varžybos. O mums patiems terūpi, kad mes sveiki… Tai gal pats laikas atsimerkti?! Pasižiūrėkite (silpnų nervų žmonėms – nepatariu) ir tada dar kartą pagalvokite: ar toks turi būti pasaulis? http://www.thecrowhouse.com/gaza.html

 

      Ir visa tai vyksta tik dėl kelių klanų, kurie valdo visus pasaulio turtus?

 

Nesvarbu, kurią pusę „palaikote” ir kuri yra „teisi”. Bet kokiu atveju, tai tiesiog žmonių ir jų tikėjimo manipuliacija turint tikslą valdyti turtus. Tai nėra karas iš idėjos ar religinių įsitikinimų, tai karas (kaip ir visi) siekiant pasipelnyti. O kas pelnosi? Atspėkite!

 

Jungtinės Tautos, EU ir daugumą Vakarų valstybių tik „smerkia”, „ragina nutraukti”, „siūlo humanitarinę pagalbą”, o realių veiksmų nė viena nesiima. Kodėl? Nes kažkam iš to byra į kišenę, byra daugybe mirčių pažymėti pinigai. Taip vyko anksčiau, taip vyksta dabar. Ir tik tu, aš ir jis gali padaryti, kad tai nevyktų ateityje.

 
2009 01 04
 
 
                   {youtube}yDXyyB_s4K8{/youtube}
 
                   {youtube}crqJWHdnAOk{/youtube}
 
                   {youtube}n1sA8pdTgco{/youtube}