ltjs_forumas_0       Š.m. kovo 22 dieną „Antifa Lietuva” tinklaraščio publikacijoje „Ričardas Čekutis – nuo Kudirkos „Varpo“ iki Goebbeldo” buvo paviešinti antisemitiniai, rasistiniai ir ksenofobiniai kovo 11-osios neonacių maršo organizatoriaus Ričardo Čekučio pasisakymai socialiniame „Facebook” tinkle.

 

Į šią publikaciją operatyviai sureagavo idėjiniai R. Čekučio bičiuliai, savo veiklą planuojantys uždaruose pokalbių forumuose – portalo „patriotai.lt” diskusijų forume ir Lietuvių tautinio jaunimo sąjungos (LTJS) forume.

 

Kovo 23 d. popietę Lietuvių tautinio jaunimo sąjungos (LTJS) forume tūlas Modestas Šernas patalpino nuoroda į „Antifa Lietuva” publikaciją. Netrukus ši nuoroda susilaukė komentarų: 

 

Rokas Sinkevičius: Jeigu Čekutis elgiasi neatsakingai kaip mažvaikis, tai jie ir rašo, ko jiems nerašyti“. 

Marius Kundrotas: „Jau daviau beržinės košės, nors ir aš ne šventasis“. 

Tomas Skorupskis: „Taip, savu laiku ir pats išsakiau jam kritiką, nepaklausė, matom rezultatus“.

 

LTJS_1


„Antifa Lietuva“ redkolegija, matydama tokią teigiamą neonacių reakciją, ir toliau viešins informaciją, demaskuojančią jų užmojus bei veiklos faktus.

 

P.S. Ričardas Čekutis savo „Facebook“ profilio sieną padarė prieinamą tik draugams – dabar gali gadinti orą tik savo paties virtuvėje. LTJS forumo administratorius užblokavo keletą vartotojų ir ėmėsi papildomų saugumo priemonių, tačiau visa informacija taip ir liko prieinama interneto antifašistams.

 

Antifa.lt

2011 03 30