kovo_11_didvyriaiTauta turi žinoti savo didvyrius. Per 2011 m. kovo 11 d. surengtas nacionalistų eitynes labiausiai pasižymėjo du lietuvių tautos sūnūs – Vitalijus Keršis ir Benas Šimkus.

 

Vitalijus Keršis. Aktyvus Garliavos kovotojas prieš „pedofilų klaną“. Dirba privačioje apsaugos kompanijoje „Metal Storm Security“, bičiuliaujasi su nazi-skinais. 2011 m. kovo 11-ąją V. Keršis iššoko iš nacionalistų kolonos, užpuolė ant šaligatvio stovinčių protestuotojų laikomą plakatą ir mėgino jį sudraskyti, tačiau buvo atskirtas policijos ir nustumtas atgal.

 

Benas Šimkus. KASP Lietuvos Didžiojo Kunigaikščio Butigeidžio dragūnų mokomojo bataliono seržantas. Per kovo 11-osios eitynes visada žygiuoja kolonos priekyje. 2011 m. kovo 11-ąją, pamatęs incidentą, kurį sukėlė V. Keršis, atskubėjo iš kito kolonos šono ir puolė protestuotojus, bet buvo policijos sustabdytas. Grasino ir keikėsi rusiškais keiksmažodžiais.

 

{youtube}4JpEpaZza3U{/youtube}

 

Kiti didvyriai tautai nusipelnė mažiau. Lietuvių tautinio centro (LTC) įkūrėjas Marius Kundrotas šį kartą vengė pasveikinti savo kolegas romėnišku pasveikinimu. Ariškų kūno bruožų stokojantis Lietuvių tautinio jaunimo sąjungos (LTJS) vadas Julius Panka vis užbėgdavo „White power“ skinams už akių ir trukdė jiems laisvai žygiuoti. LTC vadas Ričardas Čekutis nepasižymėjo vien dėl to, kad turėjo nuolat tvarkyti ūkinius reikalus – pataisyti raištį K.Uokai, paduoti megafoną vokiečių nacionalsocialistui M. Mülleriui ir pan.

 

Nac(ional)istinio judėjimo vadų drąsos stoką mėgino kompensuoti eiliniai. Štai vienas bevardis didvyris visą kelią žygiavo išmesdamas į priekį dešiniąją ranką ir taip rodydamas savo begalinę pagarbą Ostlandui. O štai kitas eilinis pasisakė savo vartą ir pavardę – Patriotas Trumpai. Jam ir skiriama garbingiausia vieta šiame didvyrių panteone.

 

Filme apie kovo 11-osios didvyrius buvo panaudotos nuotraukos iš interneto. Kelias jų mielai sutiekė patys didvyriai, pasirausę savo slaptuose archyvuose. Garso takeliui panaudota „Echidna aukštyn” kompozicija „Lietuvos valstybė” http://www.jaras.info/promo/

 

Daugiau foto: Antifa Lietuva

2011 04 03