ramonaite_poceviciusVasario 17 d., ketvirtadienį, 18:30 val., klubas „Nuomonė“ ir Laisvasis universitetas (LUNI) rengia viešą diskusiją „Ar geras politikas – tik miręs politikas?“, skirtą artėjantiems savivaldybių rinkimams. Diskusijoje dalyvaus politologė Ainė Ramonaitė ir publicistas Darius Pocevičius. Renginys vyks VU Filosofijos fakulteto 201 auditorijoje (Universiteto g. 9/1, Vilniuje).

 

Kviečiame visus, neabejingus gerai diskusijai ir tikinčius, kad kiekvienas gali keisti pasaulį į gera. Diskusijos „Ar geras politikas – tik miręs politikas?“, skirtos artėjantiems savivaldybių tarybų rinkimams, dalyviai mėgins atsakyti į klausimą – reikia balsuoti ar ne? Ar mes galime ką nors pakeisti, o gal neverta net bandyti? Ar visi politikai korumpuoti ir papuvę jau nuo šaknų? Ateikite ir pasidalinkite savo nuomone!

 

Už dalyvavimą rinkimuose pasisakys doc. dr. Ainė Ramonaitė, VU TSPMI dėstytoja, Lietuvos socialinių mokslų forumo koordinatorė, žurnalų „Lithuanian Political Science Yearbook“ ir „Politologija“ redakcinės kolegijos narė.

 

Prieš dalyvavimą rinkimuose pasisakys anarchistinių pažiūrų publicistas Darius Pocevičius, portalų anarchija.lt ir tekstai.lt redaktorius, Laisvojo universiteto (LUNI) koordinavimo grupės narys.

 

LUNI info

2011 02 16